“Are you ready to change? Blend in & Smoothen your life!”

    “Are you ready to change? Blend in & Smoothen your life!”

Smoothers! Welkom bij de Smoothieclub!
“Are you ready to change? Blend in & Smoothen your life!”

Deze club is voor mensen die middels een smoothie een middel vinden om hun leefstijl een (soms radicale) draai te geven. Onder invloed van een druk sociaal en werkend leven, zijn ‘lekker’ en ‘lekker makkelijk’ voor velen bepalend voor het voedingspatroon. Dat je jezelf daarmee regelmatig, zo niet structureel, tekort doet, laat je lichaam je haarfijn weten in de vorm van vermoeidheid, stress, overgewicht en andere klachten. In plaats van symptoombestrijding met medicijnen of diëten wil de Smoothieclub jullie inspireren en prikkelen om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen gezondheid en je stimuleren daar bewust keuzes in te maken. Deze gedachte wordt uitvoerig toegelicht in onze workshops.

Op deze website vind je weinig recepten, maar op onze facebook groep des te meer! Post en deel jouw smoothie-recepten op onze facebook groep zodat we elkaar kunnen inspireren! Je kunt ook zelf al jouw vrienden aan de groep toevoegen!

Hier vind je wel meer informatie, inspiratie, onze contactgegevens, ingrediënten, weetjes en mogelijkheden voor de inspirerende, motiverende en leerzame workshops die wij aanbieden! Een impressie van onze workshops vind je hier.
Ook vind je hier info over de kids-workshop; speciaal ontwikkeld om de jongsten onder ons te stimuleren meer groenten en fruit te eten.

Vergeet ook niet onze Smoothieclub.nl pagina op facebook te liken, dan blijf je direct op de hoogte van al onze activiteiten, tips en workshops! ‪#‎blendin

Print Friendly, PDF & Email