Smoothie #411 “The Kids Config in de praktijk; jong geleerd oud gedaan” #‎smoothieclub

    Smoothie #411 “The Kids Config in de praktijk; jong geleerd oud gedaan” #‎smoothieclub

411 kids config in praktijk1: Smoothie #411 “The Kids Config in de praktijk; jong geleerd oud gedaan” #‎smoothieclub

Heb jij ook zo’n moeite om (jouw) kinderen tussen 9 en 14 jaar te overtuigen dat groenten en fruit heel gezond voor ze zijn? En ervaar je het als lastig om kinderen meer groenten en fruit te laten eten? Speciaal hiervoor heeft de Smoothieclub een workshop ontwikkeld, helemaal gericht op Kids. Deze workshop duurt ongeveer 1.5 uur voor groepen tot ongeveer 12 kids. De kinderen worden zintuigelijk geprikkeld en ze gaan ook zelf leren om verschillende smoothies te maken en te proeven. Ook kunnen ze een heus Smoothieclub certificaat winnen! Uiteraard vindt deze workshop plaats onder begeleiding van 2 ervaren en enthousiaste smoothers. En natuurlijk met het enthousiasme zoals je dat van ons gewend bent!
Regel jij jeugdige deelnemers en een geschikte locatie, dan regelen wij de rest! Neem contact op met jmbilderbeek@smoothieclub.nl voor meer info (http://www.smoothieclub.nl/workshop/workshop-voor-kids ) en een vrijblijvende prijsopgave!

2: Ingrediënten: 1 banaan, 1 Citroen, Boerenkool, Amandelen, olijfolie + water! (ps dit is niet het recept wat op de kinder smoothie configurator wordt aangewezen, maar dat is wel zijn favoriet om groot en sterk te worden!)

3: SMAAK:6.3/ TEXTUUR: 6.7

www.smoothieclub.nl ‪#‎smoothies ‪#‎kaderloos ‪#‎SMYL‪#‎healthy ‪#‎lifestyle ‪#‎blend ‪#‎body ‪#‎raw ‪#‎workshop Meer weten over (mijn gebruikte) smoothie ingrediënten? http://www.smoothieclub.nl/ingredienten/

Print Friendly, PDF & Email