Workshop “Smoothen Your Business”: Samen werken aan gezond samenwerken!

Verandermanagement | resultaatgericht samenwerken

Management workshop én teambuilding; samen resultaatgerichte smoothies ontwikkelen en presenteren als unieke metafoor voor ‘de oplossing’ van team- of organisatie uitdagingen. Een spetterende workshop waarbij écht gezond samenwerken centraal staat!

Samen met veranderorganisatie Kaderloos faciliteert Smoothieclub deze unieke workshop. Jouw team gaat middels unieke én daadkrachtige werkvormen hun eigen oplossingen en acties ‘blenden’ voor hun eigen organisatie- of managementvraagstukken. Effectief verandermanagement waarbij thema’s als leiderschap, zelf verantwoordelijkheid, resultaatgericht samenwerken, draagvlakontwikkeling en teamoptimalisatie centraal staan. Smoothies zijn hierbij de smaakvolle metafoor voor een doelgerichte blend van alleen de juiste ingrediënten.
Wil je een sterke positieve boost geven aan je team, de teamspirit en met hen proosten op een ‘gezonde samenwerking’?

Speciaal voor managers of bestuurders die het gezondheidsbewustzijn van hun team of organisatie willen prikkelen én willen investeren in betere samenwerking en duurzame inzetbaarheid, is deze unieke workshop ontwikkeld. Een spetterende sessie die deelnemers motiveert meer eigen verantwoordelijkheid te nemen en samen smoothies te maken en te presenteren om zo hun ‘oplossing’ te presenteren voor organisatie- of teamuitdagingen.

De aanpak is dynamisch en praktisch; alle deelnemers zullen leren, lachen, proeven, doen én ervaren. De workshop start met de inspirerende en prijswinnende keynote “De prijs van smaak” van Jean-Marc Bilderbeek (organisatieveranderaar, projectleider, trainer en personal coach). Een dynamisch en interactief verhaal over outside-the-box denken, de kracht van verantwoordelijkheid nemen en échte keuzes maken, tijdens zijn zoektocht naar gezondheid. Een inspirerend verhaal doorspekt met o.a. komische en prikkelende feiten over de vele waarheden rond voeding, de ‘prijs van smaak’ en specifieke kenmerken van de meegebrachte ingrediënten.

Aansluitend volgt een proefsessie van de ter plekke vers bereide smoothie. Vervolgens gaan de deelnemers in groepjes aan de slag om zelf smoothies te maken én te presenteren als resultaatgerichte oplossing voor vooraf bepaalde uitdagingen. Elk ingrediënt in hun zelf samengestelde blend, staat voor een concrete actie om de uitdaging binnen het team op te lossen. Een teambuilding workshop met hoge dynamiek, smaakbeleving, veel interactie, hilarische presentaties met een hele serieuze boodschap. Ervaren en samenwerken staat centraal! Jean-Marc heeft al duizenden mensen écht aan het denken gezet en gemotiveerd om verantwoordelijkheid te nemen; zowel op de werkvloer als voor de gezondheid.

Wil jij u een onvergetelijke, resultaatgerichte en energizing workshop? Neem vrijblijvend contact met ons op via 06-50745730 of mail jmbilderbeek@smoothieclub.nl.